Interactiva

Uw opkoper van bedrijfsactiva!

Interactiva houdt zich bezig met de handel in bedrijfs- en partijgoederen die afkomstig zijn uit bedrijfsverhuizingen, reorganisaties en voorraadreducties.

Grote aantallen zijn onze specialiteit. Of het nu om partijen, exportgoederen, kantoormeubilair of bouwmaterialen gaat: de kans is groot dat als u het wilt verkopen, wij er als opkoper wel raad mee weten. Daar gaan we dan ook voor: wij bieden u de juiste prijs voor uw partijen, maar ook de juiste garanties. 

Naast kantoor- en bedrijfsinventaris, recyclen wij ook ICT-apparatuur en verzorgen wij het dataproces voor grote bedrijven. Wij hebben altijd interesse in kantoorinventaris, computer- en telecomhardware, machinerieën, gereedschappen, partijgoederen, transportmiddelen, domeinnamen, klantenbestanden, bedrijfspanden en nog veel meer.

Wij werken samen met banken, verzekeringen en andere grotere bedrijven in heel Nederland. Hiervan kopen wij overtollige inventaris op, die vervolgen door ons op kwaliteit geselecteerd worden voor herverkoop of recycling. Interactiva richt zich op A-kwaliteit inventaris, wij kopen goederen in die duurzaam en goed opnieuw te gebruiken zijn.

Als opkoper staan wij klaar om snel de klus te klaren.

Het opkopen van partijen, goederen en inventarissen: we doen dit al jaren. Met succes, want onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk tevreden met onze toewijding om te zorgen voor de belangrijke details. Wij weten dat de waarde van een partij maar voor een deel in de goederen zit: de correcte afhandeling is u misschien nog wel meer waard. Daarom werken wij volgens een aantal vaste speerpunten.

  • Proactief werken en meedenken met de opdrachtgever.
  • Snel betalen.
  • Desgewenst bezemschoon opleveren van panden en terrein.
  • Opkopen in één keer, voor eigen rekening en risico.

Wilt u meer informatie over interactiva?

Neem contact op!

logo abn amro